Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Végre itt a tavasz!

2012.03.09. 07:29 dzsenaj

Végre itt a március, és vele együtt megérkezett a napsütés és a jó idő is.

Itt az ideje, hogy felkeljünk a téli álmunkból, elővegyük a futócipőnket és pár kilométer futással üdvözüljük a tavaszt! Természetesen mi sem teszünk másképp! Az első kellemes tavaszi hétvégén Eszterrel ki is látogattunk a Margitszigetre, hiszen a szokásos szombati Nike Futóklub edzés keretein belül ezúttal a "JUST 30" elnevezésű versenyt rendezték meg.

A vállalkozó szelleműek már ősszel is kipróbálhatták magukat, hogy mindenféle elektormos eszköz igénybevétele nélkül mennyi idő alatt futják körbe a Margitszigetet, és hogy kinek sikerül eltalálnia a 30:00-as időeredményt. Ezúttal azonban gondoltak a lassabb futókra is, és a 35-ös szintidőt is meg lehetett célozni.

Én csak kísérő szerepben tűntem fel, Eszter izgatottan várta, hogy lefuthassa a saját körét. Nem is akárhogy teljesítette az 5,3 kilométes távot, hiszen mindössze 2,92 másodperccel tért el a 30:00-as időtől, és ezzel a harmadik helyet szerezte meg!

Nagyon szoros volt az élmezőny, ezt bizonyítja, hogy DaMartian mindössze 5 másodperces különbsége csupán az 5. helyre volt elég, holott tavaly ezzel dobógra álhatott volna. A győztes pedig egészen hihetetlen 30:01:38-at futott, amivel a tavalyi győztesünkre, Pannira is 1 másodpercet vert!

A 35-ösök versenyében nem más diadalmaskodott, mint Angelday! Tehát összességében a tavalyi UltraBalatonos Utánfutók csapatunk tagjai méltóan képviselték a csapatot. Jó volt látni, hogy a futóközösség kemény magjai mellett a jó idő hatására a kevésbé gyakorlott futók is kimerészkedtek. Mi is rengeteg régen látott ismerőssel találkoztunk és már arról beszélgettünk, hogy milyen jók lesznek az idei programok!

Hiszen már be is írtuk a naptárunkba a Vivicittát, az UltraBalatont, a Nike Félmaratont, a Budapest Maratont, és még sorolhatnám! A versenyek mellett azonban ismét készülünk mi is pár eseménnyel! Akik tavaly érdeklődtek a futóbulik iránt, azok idén sem fognak unatkozni és szintén lesz pár esemény, ahol velünk futhattok és bulizhattok! ;)

Nektek melyik futóbuli tetszett a legjobban?

Címkék: tavasz just 30

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása