Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Szerdán a Futóklubban karaoke Dukai Reginával

2012.05.14. 18:43 dzsenaj

Egyedül nehéz elindulni? Nincs meg a motiváció? Nincs futócipőd? Új arcokat ismernél meg? Rengeteg fiatal, cipőteszt, közös futás, ismerkedés, fantasztikus hangulat, szakképzett edzők, wii párbajok, sörözés és beszélgetés vár rád a Nike+ Run Club futóbulijain! És ez még nem minden!

Ha szerdánként ellátogatsz hozzánk a Margitszigeti Atlétika Centrumba, biztos, hogy nem fogod megbánni! Persze sok a beadandó, a zh és a prezentáció, a vizsgaidőszakról nem is beszélve. De legalább heti egyszer jó átmozgatni a testünket, levezetni a feszültséget, friss levegőn lenni és feltöltődni!

Már egy hónapja rendezzük meg minden szerdán a futóbulinkat, járt már nálunk Rubint Réka és Istenes Bence is. Sok kezdőnek sikerült motivációt adnunk a futáshoz, a gyakorlottabbaknak pedig változatos edzésekkel segítettünk a felkészülésben. Kipróbálhatod a legújabb Nike futócipőket, a saját edzettségi szintednek megfelelő csoportban edzhetsz, szakképzett edzők válaszolnak a kérdéseidre, majd a zuhanyzás és öltözés után kezdetét veszi a Wii párbaj, a meccsnézés és sörözgetés, valamint az ismerkedés! Mindez teljesen ingyenes egyébként.

Most szerdán Dukai Regina látogat el hozzánk, aki nem csak együtt fog futni velünk, de utána még egy fergeteges karaoke partyn is énekel! Ne hagyd ki! ;)

Címkék: ajánló futóbuli egyetemi szerdák

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása