Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

A WestEnd Nike márkabolt megnyitóján jártunk

2012.07.27. 16:40 Titi16

Tegnap, csütörtök este megnyitott a Nike Budapest WestEnd Store! Végre eljött a várva várt pillanat, és kiderült, mi rejlik a falak mögött. Ezt persze a mi kis csapatunk sem hagyhatta ki.

A nagy show 21:00-kor kezdődött egy látványos táncbemutatóval. (A szemfülesek már észrevehették a táncosokon a legújabb Nike-kollekció darabjait.)

we_megnyito_1.jpg

Erre az időpontra már tolongott az üzlet előtti sor. Itt debütált "az a bizonyos cipő", ami miatt sokan eljöttek az exkluzív megnyitóra. Mi persze úgy gondoltunk, inkább várunk egy kicsit, és fotózkodunk az óriás fal előtt. Ezt csak az nem vette észre a Váci úton járva, aki csukott szemmel közlekedett.

we_megnyito_4.jpg

A falra fokozatosan kerülnek fel a közönségről készült fotók, és a legfrappánsabb, futással kapcsolatos mondatok. A következő mondat sajnos nem fért fel a falra, de ott lett volna a helye:

"Olyan télen a futás, mint nyáron a radiátor. Hideg és kemény."
– Jámbor Vergilius Márton

22:00 óra felé egy kis sorbanállás után sikerült bejutnunk az üzletekbe. A Live Strong cuccoktól kezdve a futószerelésekig megtalálható gyakorlatilag minden, a Manchester United- és a Barcelona-fanok pedig különösen örülhetnek, hisz őket külön sarok várja szebbnél szebb termékekkel. Mi sem bírtunk betelni a rengeteg futócipő látványával! Óriási volt a tömeg, sok lelkes és kíváncsi arc, csak úgy fogytak a termékek a polcokról.

we_megnyito_2.jpg

Külön öröm volt számunkra, hogy egy kis szelet a bolt szívében rólunk, illetve a Futóklubos egyetemi szerdáról szólt. Mikor ezt felfedeztük, mindegyikünknek mosolyt csalt az arcára, és így egy pillanat alatt a NIKE Futóklub mellett a bolt is az otthonunkká vált. Alig várjuk, hogy újra mehessünk! Nagyon köszönjünk mindenkinek! :-)

we_megnyito_3.jpg

Ha tehetitek, nézzetek be az üzletbe, és persze a szerdai futást se felejtsétek el, hisz itt ki is tudjátok próbálni a különböző futócipő modelleket!

Címkék: beszámoló nike westend

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása