Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Októberi programok az UtánFutókkal!

2012.10.26. 10:20 dzsenaj

A múlt hét eseménydúsra sikeredett a Futóklubos programokat tekintve, hiszen a szokásos 6 és 7 órás edzéseket főzőversennyel és UtánFutással spékeltük meg.

Múlt szerdán a főzésé volt a főszerep, hiszen a Futóklub kihívta RCKO.fm-et egy marhapörkölt versenyre, ahol mindkét csapat megmutathatta, hogy a munkán kívül hogy tud helyt állni a bogrács mellett. A Futóklub csapata már 3 órakor megkezdte a felkészülést. Mire Henivel 5 órakor kiértünk a Margitszigetre, már nem igazán tudtunk érdemben hozzátenni a csapat munkájához.

jenni_porkolt.jpg

Pedig próbálkoztunk krumplipucolással és hagymahámozással is, de végül csak Heni kenyérszeletelő képességét tudtuk kamatoztatni, én pedig megkevertem a pörköltet – háromszor. A komolyabb teendők híján a hangulatteremtésből igyekeztünk kivenni a részünket és persze a végén segítettünk eltűntetni mesterszakácsaink főztjét.

jenni_sutik.jpg

Másnap már valamivel komolyabb feladat vár ránk, hiszen délután egy közös futásra hívtunk össze a tavaszi/nyári szerdai futóesemények résztvevőit, hogy még a kellemes őszi időben a Margitszigeten üssük el az időt. Örömmel láttuk, hogy ilyen sokan ellátogattak hozzánk! 6 órakor Kiss Zsani által levezényelt közös bemelegítés után meg is indult a társaság 1-2 szigetkör teljesítésére. Ameddig mi futottunk, Mesi és Köteles Gábor tartotta a frontot a Futóklubban és mire visszaérkeztünk, telepakoltak egy asztalt általunk készített sütikkel és üdítővel, így azonnal tudtuk pótolni az elvesztett energiát. A keksztekercsek és muffinok eszegetése mellett felidéztük a közös nyári emlékeket, a rengeteg eseményt és versenyt és kissé szomorúan vettük tudomásul, hogy lassan vége a szezonnak.

De szerencsére csak lassan, és ameddig az időjárás engedi, mi is igyekszünk különböző programokkal előrukkolni! Van néhány ötletünk, hogyan töltsétek az október utolsó napjait! Október 28-án, szombatról vasárnapra virradóra rendezzük a Fuss Vissza A Jövőbe III. futást, melyről részletes információt Mesi posztjából kaphattok.

uf_halloween.jpg

Miután pedig mindenki szerencsésen visszaérkezett a jelenbe, október 31-én várunk benneteket a Futóklubba, hiszen ez a nap a Halloween-ről fog szólni! Ezúttal a közös futáson kívül egy tökfaragó versenyt is rendezünk, melyre hétfő estig jelentkezhettek! Ezzel kapcsolatban több információt a Facebook eseménynél olvashattok. Hogy az estét még hangulatosabbá tegyük, gyertek jelmezben!

Címkék: ajánló halloween október

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása