Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Futás – kicsit másképp

2013.02.06. 17:28 luckó

A téli Futóklubos edzéseken mindig van valami, amivel próbáljuk élvezetesebbé tenni az futást. A helyszínek, a témák, vagy éppen egy pohár forró tea az edzés végén. Télen sokszor nehezebb elkezdeni mozogni, kifogást pedig bármennyit lehet találni.

Előfordul, hogy máskor is jól jön egy kis extra, én most arra voltam kíváncsi az egyetemen van-e olyan esemény, ami nem tipikus futóverseny vagy edzés, de valamilyen vicces formában mégis köze van a futáshoz. A neten ezt a videót találtam:

Építész leadásfutás. Az ötlet nagyon király, az elkészült maketteket még a ledás határideje előtt kell eljuttatni az egyetemre. Ahogy látom a frissítésről is megfelelően gondoskodtak. Viszont a video 2010-es, és sajnos még csak most hallok róla először.

Esetleg van olyan, aki már részt vett ezen az egészen furcsa versenyen? Vagy van olyan, aki ismer hasonlót? Viszont ha valaki csak emiatt a video miatt jelentkezne az építész szakra, ne tegye! Szokatlan, nem mindennapi edzéseken a Nike Futóklubban is találkozhatsz, de egészen jó móka a BÉF is.

Bencétől már olvashattatok egy beszámolót, és akinek ez nem lenne elég itt megnézheti milyen volt az utolsó "szuperhősös futás":

A következő pedig most pénteken lesz. A témáról még szavazhattok a BÉF oldalán, eldönthetitek, hogy cuki rózsaszín szerelésben, vagy valamilyen vicces jelmezbe öltözve szeretnétek végigfutni a városon. Bármelyik is nyer, garantáltan mindenki minket fog nézni! (Én amúgy utálom a rózsaszínt, úgyhogy szavazhatnátok a farsangos témára! ;)

Most szombaton pedig Nike Futóklubos Farsang a szigeten, úgyhogy nem is kell nagyon elpakolni a jelmezeket. Ráadásul lesz jelmezverseny, a nyertes pedig Nike ajándékot kap. Ha valakit a vidám és vicces társaság, a tesztbusz, a jelmezverseny, a forró tea, a pogácsa vagy a tombola se győzött volna meg, nos, ott lesz még DaMartian is, aki a "tízezredik kilométert szeretné belepakolni a Nike+ alkalmazásba", és ezt megünnepelni velünk.

Program tehát lesz bőven ezen a hétvégén is. A hideg nem kifogás, szedjétek elő a jelmezeket és vegyetek részt egy nem hétköznapi futáson! Ti minek öltöztök? (Valaki mondhatna egy jó ötletet nekem is, nem szeretnék megint átlagos futónak öltözni.)

Címkék: farsang ötlet építész béf

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása