Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Fuss Balaton 2013 – Nike VIP egyetemi csapat – Jelentkezz!

2013.04.03. 12:55 luckó

A tavalyi bekerüléshez képest történt néhány változás. Idén egy kicsit versenyeznetek kell, hogy június 1-i hétvégén a nyár egyik legjobb hétvégéjén vegyetek részt, az Ultrabalatonon. Idén is 100-an leszünk, a BGF, a BME, a Corvinus és az ELTE csapataiba jelentkezhettek, természetesen oda, ahol épp tanultok. Idén lesz két Vendég egyetemi csapat is, ahova azok tudnak jelentkezni, akik nem a fenti intézmények egyikében tanulnak.

A játékban csak diákok vehetnek részt, úgyhogy rendelkeznetek kell érvényes diákigazolvánnyal, és ezt ellenőrizni is fogjuk. Minden suliból 2 csapat indul majd, a csapatkapitányaitok pedig idén az ambassadorok lesznek. Úgyhogy ha kérdésetek lenne, keressetek minket bátran!

A játékban így vehettek részt: először is regisztráljatok a Nike+ Running alkalmazás oldalán, jelöljétek be ismerősnek az egyetemeteket:

  • Ultrabalaton BME
  • Ultrabalaton ELTE
  • Ultrabalaton BGF
  • Ultrabalaton Corvinus
  • Ultrabalaton VendégEgyetem

ub_reg_1.jpg

Ezután töltsétek le a telefonotokra az alkalmazást!

Harmadik lépés? Fussatok!

Ezen kívül a verseny ideje alatt gyertek le legalább egyszer a Margitszigeti NIKE+ Run Clubba, hogy jelentkezéseteket a játékba személyesen is megerősítsétek. Itt megtaláltok minket ambassadorokat minden hétköznap 17:00-20:00 között, szombaton pedig 9:00-11:00-ig. Ne felejtsétek el, hogy a személyes regisztráció nélkül nem kerülhettek be a csapatba, és az összegyűjtött kilométereket sem tudjuk elfogadni!

A futóklub amúgy is jó dolog, úgyhogy ne csak a regisztráció miatt gyertek! Gyűjtsük együtt a kilométereket! Ezen a héten újra elindultak az edzések, jövő héten pedig már közös szerdai futás is lesz. Már csak a jó idő hiányzik, de az idő még sosem volt akadály, így most sem lesz. ;)

ub_reg_2.jpg

Az UB-ra visszatérve: minden héten lesznek részeredmények, látni fogjátok, hol álltok a versenyben, mennyi kilométert kell még futnotok, hogy legyőzzétek az előttetek levőt, és bekerüljetek a csapatba. Természetesen nemek szerint fogtok versenyezni, végül a legjobb 9 fiú és 9 lány kerül be egyetemenként. Hajrá mindenkinek, nyomás futni!

ub_reg_3.jpg

Címkék: verseny Nike+ Ultrabalaton

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása