Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Elrajtolnak az Utánfutók

2011.06.06. 17:13 angelday

Nagy örömömre szolgál, hogy a Futóblog szerkesztőjeként eldörrenthetem az Utánfutók testvérblogunk hivatalos startpisztolyát és végre elindulhatnak az Utánfutóink is a futás népszerűsítésének rekortán bevonatú útján.

Hogy kik ők? Hat lelkes fiatal, kollektívába szerveződve, az Utánfutók. Közös lapjuk itt található, ismerkedjetek meg velük. Itt az Utánfutó blogon is aktívak lesznek majd, de Facebookon is érdemes jelölni őket, mert mindig valami klassz infóval jelentkeznek majd.

Elsőként fogadjátok képeiket az első Futóbuliról, ahol már erőteljesen futottak "után". De át is adnám a szót nekik, illetve itt lentebb nézzétek meg a hivatalos galériánkat az eseményről!

—üdv, angelday, Futóblog


Winkler is futott

Címkék: intro bemutatkozás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása