Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Debrecenbe kéne menni...

2013.02.11. 22:19 JamesBonDeni

… és miután vettünk egy csomó pulykakakast még egy jó kis futás is belefér!

Futhatunk a kakassal is, végül is nincs a versenykiírásban, hogy "Szárnyassal futni tilos!" Várom már a futószezont. A versenyek leírhatatlan hangulatát, az érzést, amikor teljesítem a kitűzött távot. Sokan a Balatonnál kezdik az évet, de nekem egy szupermaraton még egy kicsit sok lenne.

Van persze páros is meg váltó, de a szívem engem mégis egy számomra nagyon kedves városba hív: Debrecenbe. Ugyanazon hétvégén lesz ugyanis a III. Rotary Futófesztivál az ország második legnagyobb városában. Nagyon sok táv lesz, nem csak maraton és félmaraton, de negyed is. Lehet futni csapatban, párban és aki nem szeretné magát megerőltetni, az csak a feeling kedvéért kocogjon egyet a közel 2 km-es jótékonysági futáson!

A Gyulai István Atlétikai Stadionból rajtolunk és ott is érünk célba, a gyönyörű útvonalról pedig a Nagyerdő természetvédelmi területei és vidámparki része gondoskodik! Én még nem döntöttem el, hogy melyik távot választom, az majd a felkészültségi szintemtől függ, de addig is szorgalmasan látogatom a Nike Futóklub edzéseit a Margit-szigeten, hogy minél többet hozzak ki magamból!

Remélem sokan jöttök, és addig is énekeljétek hangosan, hogy:

Címkék: ajánló rotary Debrecen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása