Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Meggyőzni Esztit

2011.06.13. 13:33 Titi16

Dóri vagyok, 22 éves, a futás egyik friss szerelmese. Gőzerővel készülök a szeptemberi Nike félmaratonra, amelyhez edzőtársakat és csapatagokat is keresek. Ehhez remek alkalom lenne egy Futóbuli, mert itt összetalálkozhatok (összefuthatok) hozzám hasonló elszánt amatőrökkel :) akikkel egy kis futás és egy hatalmas pörgős buli alatt megismerhetjük egymást!
Remélem június 18-án találkozhatok veletek :)
További szép napot!
Dóri

Kedves Dóri!
Köszönöm jelentkezésed és örülök, hogy TE is a csapatunk tajga szeretnél lenni! Elszántságod nagyon tetszik, remélem ez nem fog alábbhagyni a későbbiekben sem! :D

Szia Eszti!
Pezsgés...
Ez az amit árasztanak a közös futások. Még nem voltam ilyen eseményen, és nagyon szívesen elmennék, hogy itt is kipróbáljam magam. Szeretek futni, bulizni meg mindenki szeret! És a kettő együtt felülmúlhatatlan lehet.
Régen volt már hogy ezt érzetem, de mióta futok, újra pezsgek.
Még még még még több buborékot szeretnék az uncsi (munkával teli) hetekbe!
Köszi, h végigolvastad.
Viki

Kedves Viki!

Bizony semmihez sem fogható élmény mikor lelkes tárassággal fut az ember, akik akár a későbbiekben barátaivá, edzőtáraivá is válhatnak! A közös bulikról nem is beszélve. ;)
Pezsgésből nem lesz hiány most sem, sőt, még az is lehet, hogy együtt fogunk futni! 

Eszter

 

Címkék: eszti meggyőzni

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása