Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Egy kis futás a Corvinuson

2013.04.04. 23:37 MSErun

Jövő héten hétfőtől csütörtökig kerül megrendezésre a Közgázon immáron harmadszor a Közgazdaságtudományi Kari Napok.

Az eseményről annyit kell tudni, hogy 2 éve összeállt pár K-karos srác, és úgy gondolták, hogy valamivel feldobják a karuk életét. Ezeket a srácokat érdeklik komoly szakmai előadások, szeretik a vicces vetélkedőket, és imádnak sportolni is. Az első kettő rendezvény után úgy gondolták, hogy idén megnyitják a kaput a G és T-karos hallgatók részére is. (Aki nem tudná, mit jelentenek ezek a betűk: K-kar – közgazdaságtudomány, G – gazdálkodástudomány, T – társadalomtudomány.)

Az idei program igazán színesre sikeredett. Hétfőn a megnyitó után divatbemutató és harcművészeti bemutató szórakoztatja a diákokat. Kedden kezdődik meg a sport, két napos focikupán mérhetik össze tudásukat a legjobb focis srácok a Közgázon.

Elérkeztünk a szerdához, amikor reggel 9-től egészen délután 5-ig szórakoztató vetélkedőkön vehetnek részt 3-5 fős csapatok. Denivel mi is képviseltetjük magunkat, ugyanis az egyik állomás a Nike tesztkamionjával kiegészülve egy mini futópálya lesz, ahol egy megadott távot kell egy megadott időn belül teljesíteni "érzésre", vagyis mindenfajta időmérő eszköz segítsége nélkül. Így amelyik csapat a legközelebb lesz a megadott időhöz, az kapja a legtöbb pontot. (Ez hasonlít a Futóblog "JUST 30" eseményeire.) 

Csütörtökön pedig kicsit komolyabbra veszik a figurát, ezen a napon már a tanárok is versenyeznek. Persze a srácok gondoltak a gasztronómiai különlegességek kedvelőire is, ugyanis főzőversenyt hirdettek meg a diákok között.

Az eseményen a Nike-stand 4 napig lesz látogatható. Várunk szeretettel minden Közgázost és nem Közgázost is. Megpihenhettek a kényelmes párnáinkon, és ha egy kis kikapcsolódásra vágytok, kipróbálhatjátok a Nike+ Kinect Traininget is.

kinect_training.jpg

A cipők szerelmeseinek pedig kiviszünk pár darabot a legújabb Nike Free-ből, így kedvetekre hajtogathatjátok a szuperhajlékony lábbelit.

free_your_run.jpg

Persze ha bármilyen kérdésetek van a Fuss Balaton 2013 játékkal kapcsolatban, abban is segítünk.

Címkék: Corvinus Kinect Training Kari Napok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása