Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Fuss Budavár - Soma

2011.06.24. 12:25 somsom

2011.06.18-án este 8 óra körül beindult a "gépezet", és hamarosan megindult a regisztráció a Fuss Budavárra a Clark Ádám téren. Többekkel megvolt a szemkontakt, próbáltam köszönni annak, akit megismertem, a képe illetve az előzetes facebook kiválasztás alapján. Mivel a tőlem, vagy Henitől kapott papírt kell leadni a regisztrációkor, majdnem mindenkivel sikerült találkoznom, és kontaktálnom is kicsit. Sok beszélgetős felület akadt az előkészületekkor is, amikor pl. vártunk a Sikló indulására, és bemelegítés előtt-közben is.

A futás az első pillanattól az utolsóig tökéletesen zajlott, nagyon jó volt az útvonal, jó volt a tempó. A kapu fölött, amikor átfutottunk, ott a lépcső kicsit szétszabdalta a brigádot, de csak annyit kellett egyszer kérni, hogy fiúklányok, kicsit meg kéne húzni, és meg sem álltunk az elejéig. :D és a Sziklakórházhoz vezető lépcsőnél megint beértük a többieket. A kórház és a Labirintus csúcs volt, nagyon tetszett mindenkinek. A kórház személyzete beöltözött korhű ruhákba, szólt a légvédelmi sziréna a végénél, tényleg nagyon nagyon izgalmas volt az egész! A Labirintusban is szólt zene, néhol dobpergés volt, ahogy haladt végig a csapat a zegzugos alagúton keresztül.

Miután megérkeztünk a partyhelyre, nagyon sok mosolygós, elégedett arcot láttam, és megkezdődött a hepaj. Sorban állás az enniért-inniért, és utána a buli kezdett kibontakozni. Nagyon jó volt a fotófal, a zene, a lovaggá ütés-koccintás, és csomó minden! Aki nem hiszi, nézze meg a képeket, magukért beszélnek.

Címkék: futóbuli fuss budavár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása