Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

SzuperSzerda

2013.05.06. 08:56 MSErun

A heti szerdai futóbuli különlegesebb lesz a többinél, mert teli leszünk izgalmas programokkal. A bemelegítést nem más, mint Rubint Réka fogja tartani, aki a rövid átmozgatás után egy alakreform edzéssel várja a fitnesz szerelmeseit. Akik emlékeznek rá, tavaly Réka nyitotta meg az Egyetemi Szerdákat.

Ezen kívül kihirdetjük a Fuss Balaton Egyetemi Játék győzteseit (a programról infók itt). Kedd éjfélkor lezárul az 5 héten át tartó kilométergyűjtés, és kiderül, csapatonként ki az a 9 fiú és 9 lány, aki velünk együtt fogja körbefutni a magyar tengert. Használjátok ki a maradék időt, hisz minden méter számíthat! :)

ub_diakverseny_2013.jpg

Már szerdán megkezdődhet a csapatok összerázása, a csapatnév kitalálása és a szakaszok felosztása. (Már nyitva a Cha-cha-cha!) A zenét, ahogy már idén megszokhattátok, most is a RobotRock szolgáltatja.:) https://soundcloud.com/robotrockmusik

Érdekel? Gyertek el, csatlakozzatok Facebookon is.

Címkék: ajánló Rubint Réka Egyetemi Szerda

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása