Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Azt hiszem, ismét egy fantasztikus bulit tudhatunk magunk mögött...

2011.06.27. 12:10 Titi16

Izgatott készülődéssel indult a múlt szombat este, ami nem csak a jó kis összeszokott csapatunknak, hanem a helyszínnek is köszönhető volt: Duna-part, hidak, alagút, vár... nem mindennapos látvány akkor, amikor az ember futni készül.

8 órára minden a helyére került és lassacskán a futóink is megérkeztek. Regisztrációnál a ruhatár és a cipőteszt már rutinosan együttműködött, ennek köszönhetően elég hamar "kékbe borult" a Sikló alja! Szép látvány volt ez a sok fiatal együtt!

Amikor mindenki felérkezett a Siklóval, Fruzsi tartott egy közös bemelegítést, majd csináltunk egy csoportképet. Ez után nem volt más hátra, minthogy elinduljon a futás! Tényleg lelkes volt a csapat, engem több helyen is "rázott a hideg" a hangulattól.

Sokan tippelgettek, hogy vajon most milyen meglepetéshelyeken fogunk járni, de még ha ki is találták, nem hinném, hogy gondolták, hogy ekkora hangulata van az egésznek: futottunk a Sziklakórházban, ahol fiatalok végig ijesztgettek minket így fokozva a hangulatot, mást sem lehetett hallani csak kiabálást, izgalmas volt. Ezt követte a Labirintus, ahol pacsizva, énekelve futottunk végig.

Végül, de nem utolsó sorban befutottunk a célba, a buli helyszínére, ahol a speakerünk várt minket, aki a legfáradtabbakba is öntött egy kis energiát az utolsó hajrára. A résztvevők ott beválthatták ital és ételkuponjaikat és kezdődhetett a buli! Éjfélkor aztán a helyszínhez hűen speakerünk beöltözött, és egy lovaggá avatási ceremónia keretében közösen futóesküt tettünk, majd koccintottunk futólovagokká válásunk örömére.

Jó volt találkozni azokkal az emberekkel, akikkel eddig csak e-mailben tudtam beszélni és persze azokkal is, akikkel még sohasem beszéltem. Egy kis sport, szuper helyszín, rengeteg új arc, új barát,új edzőtárs, ez az amit ad egy ilyen futás.

Szombat óta csak ehhez hasonló e-maileket, kommenteket kaptam:

"Köszönöm,hogy ott lehettem!"

"Szuper volt, gratula a szervezőknek"

"Ugye a következőre is elmehetünk!?"

Köszönjük!

Címkék: élménybeszámoló fuss budavár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása