Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Sok a dolgod? Túl sok a tanulnivaló?

2013.04.23. 10:12 Titi16

Esetleg betemetett a munka? Vagy épp a kifogás, hogy miért is nincs időd ma edzeni? Szeretnél viszont rendesen felkészülni és helyt állni az Ultrabalatonon júniusban?

ub_naptar_aprilis.jpg ub_naptar_majus.jpg

Nincs más dolgod, mint kinyomtatni ezt a két naptárt és következő 6 hétre rendszerezni egy kicsit a teendőidet. Az első lépéseket már megtettük helyetted, innentől kezdve csak rajtad múlik, hogyan folytatod.

Egy biztos: mi mindannyian készülünk a nyárra még akkor is, ha Soma nem fut havonta 100 km-t, és vele együtt a Balaton körüli 212 km-re. Felkészülésünket és a részleteket nyomon tudjátok követni az Utánfutók Facebook oldalán, illetve az Ultrabalaton hivatalos oldalán keresztül (itt nevezhettek).

Mindenkinek sikeres felkészülést és sok-sok kilometert kivánunk!

Címkék: naptár felkészülés ultrabalaton

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása