Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Végre eljött a második Futóbuli!

2011.06.27. 12:16 Honey91

A már egyre híresebbé váló esemény nem okozott csalódást most sem. 2011. június 18-án este 8-kor már majdnem tele volt a Clark Ádám tér futócipőben érkező lelkes fiatalokkal! :) Ekkor elkezdődött a "becsekkolás" és utána a diáknagykövetek megismerkedhettek a saját kis csapatukkal. Kellemes beszélgetések alakulhattak ki, már a Siklón felfelé is.

A Budai Várnál egy közös bemelegítéssel Fruzsi átmozgatta a kis futóinkat és már indulhatott is a menet. Néhány kilométer után elérkeztünk a szervezők által csak "1-es helyszínnek" nevezett Sziklakórházhoz, ahol félelmetes helyzetek között futhattunk, főleg, hogy megtréfáltak, mivel némelyik bábu nem is volt igazán bábu (mozgott a szemeee!!!).

Innen kiérve alig volt időnk feldolgozni az eseményeket, újabb izgalmas helyszínre érkeztünk a Labirintusba. Itt is minden rendben zajlott, mert senki nem tévedt el. :) Végül a sikeresen lefutott 4 (kemény) km után mindenki büszkén léphette át a célt ahol egy fergeteges buli várt minket!

És ezzel még mindig nem volt vége. Az egész futócsapatot "Fittikém a Kém" Futólovaggá avatta, amit egy pohár jóóó meggylével meg is koronáztunk. Ennyi élményben egy este alatt már nagyon rég volt részem. Én erre már csak azt tudom mondani, hogy FUTÓBULIT MÉG MÉG MÉG MÉÉÉÉG!!

Címkék: élménybeszámoló futóbuli

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása