Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Nike a gólyatáborban...

2011.09.09. 18:23 Honey91

SZER-VUSZ-TOK!
SZER-VUSZ-TOK!
SZER-VUSZ-TOK!

Így várta múlt héten a szervezői csapat az ELTE PPK-s kicsi gólyákat a balinkai tábor bejáratánál. A felénk közeledő 200 pici szempár az elején kissé félénken sétált be a kapun, akkor még nem sejtve milyen felejthetetlen hét vár rájuk.

Nem is gondolták, hogy mi ugyanannyira izgulunk és várjuk őket, mint ahogyan ők. Feladatokban sosem volt hiány, az elején a fő szempont a csapatépítés volt, amit a kicsi "golycik" nagyon ügyesen oldottak meg, nagyon szuper performance-ok születtek. :) Egy egész napos falukutatás és egy hajnalig tartó éjszakai túra után már azt hitték, nem tudunk semmi újat mutatni nekik.

DE IGEN!

Következett a sportnap, ahol a kviddics és a triatlon mellett teljesíthették a Nike futóállomás feladatait és találkozhattak a nagyon kedves aranyos szimpatikus állomásvezetővel, velem. :)

A feladat egy mini Fuss Budapest Trió teljesítése volt, 50m - 80m - 80m-es váltó lefutásával. A teljesítők egy Fuss Budapestes zöld gumikarkötővel lettek gazdagabbak, és persze gyűjthették a pontokat a gólyacsapataiknak.

Érdekességképp meg kell említenem, hogy találkoztam olyannal, aki már be volt nevezve a szeptember 4-i félmaratonra, illetve olyannal is, akik már Trió csapattal rendelkeztek. Persze néhány lelkes gólya érdeklődött, hogy amint hazaért nevezhet-e még, és gyorsan Trió csapat keresésére indult.

Egy kis beszélgetés után hamar kiderült, hogy sokak számára a "futóbuli" kifejezés sem volt teljesen ismeretlen, voltak páran, akik ott voltak a nyári futó eseményeinken és nagyon várják, hogy ősszel is meglepjük őket valami hasonlóval... Majd meglátjuk. ;)

Címkék: élménybeszámoló gólyatábor

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása