Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

A második Utánfutás

2011.10.27. 12:51 Honey91

Kicsit érdekesen kezdődött a múlt hét csütörtököm.

Annak ellenére, hogy elkéstem előadásról, és majdnem otthonhagytam a futócuccomat, illetve a "házi készítésű" pogimat, egész nap arra gondoltam, hogy csak este 6-kor ne essen az eső! :-)

Délután 4 körül találkoztam Jennivel, aki éppen muffint sütött, és Esztivel, aki felügyelte azt. Hosszas készülődés és harcok után a tükör előtt a kis egyen-pöttyös kabátkánkban lelkesen indultunk egy esőáztatta szigetkörre (persze hogy szakadt végig az eső).

Nagy örömmel vettük, hogy a hideg és nem túl kellemes idő ellenére sokan eljöttetek. Ezúton is köszi nektek!

18:00 után kicsivel el is indultunk, és lenyomtunk egy laza 30 perces kört. Érkezéskor majdnem sorbaállás lett a forró teáskannánál, amit MSE és Sanyosz készített nekünk.
Reméljük jól érezzétek magatokat, és a vendéglátásra sem volt panasz! :-)

Képeink:

Címkék: sziget heni after

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása