Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Kezdjünk el játszani!

2013.03.06. 11:06 luckó

Tegnap újra regisztráltam a Nike+ oldalon, ugyanis az előző jelszavamat elfelejtettem. Rengeteg kilométer, sok szép emlék, mint például a "We Run Zagreb", UB, Győr-Lipót, az első kör a Margit-szigeten.

nike.jpg

Most elkezdem újra gyűjteni a kilométereket, és egy kicsit megpróbálok játszani is az alkalmazással. Tetszik, hogy méri a lefutott távot, a futás útvonalát berajzolja a térképen, néha bíztat egy-egy rekord megdöntésekor, és persze van még rengeteg hasznos tulajdonsága, de a jelvények (badge) gyűjtögetésére sose figyeltem. Nem gondoltam, hogy ezek megszerzése mennyire motiváló lehet.

badge_1.png

Amúgy se szoktam komolyabb célokat kitűzni, mint pl. leggyorsabb kilométer vagy leghosszabb táv. Igazából csak futok, mert szeretem. Ha minden igaz, ezen fogok most változtatni, ugyanis szeretnék valamilyen rendszerességet vinni az edzésekbe.

Március eleje tökéletes időpont a különböző jelvények megszerzésének elkezdésére. Szerencsére nem csak a gyorsaságért és a hosszabb távokért lehet díjakat kapni. Vannak különleges napok, amelyeken ha elindulunk futni, egyedi jelvényeket szerezhetünk. Ilyen dátum pl. a Valentin Nap, július 4-e vagy a Halloween (vagyis az amerikai dátumok, május elsejét ne keressétek!).

badge_2.png

Aki van annyira bolond, hogy éjfél és hajnali 3:00 között fut, vagy ha egy nap kétszer indul el edzeni, esetleg olyan szerencsés, hogy több különböző kontinensen használja az alkalmazást, plusz kitüntetést kap. De az is, aki legalább 3 különböző futócipőt kipróbált már, ilyenkor a futás után kell megadni, hogy milyen cipőben futottunk. (Ennek megszerzéséhez tökéletes lehetőség a Nike+ Futóklub melletti Cipőteszt busz, ahol a legújabb típusok közül válogathattok.) Ezek mellett jelvény jár az egy éves tagságért a Nike+ közösségben, és a különböző időjárási körülmények között elvégzett futásokért is.

Végül egy ok, amiért érdemes megismerkednetek a Nike+ alkalmazással: a Nike idén is indít egyetemi csapatokat az Ultrabalatonon, a csapatba való bekerüléshez pedig nem árt, ha ismeritek hogyan is működik a program. További részleteket egyelőre nem árulok el, ha minden jól megy, a következő posztomban már az egyetemi csapatba való bekerülésről olvashattok. Addig töltsétek le, és kezdjetek el játszani ti is!

iPhone http://gonike.me/NikeRunning
Android http://gonike.me/NikeRunningRobot

Címkék: android jelvények nikeplus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása