Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Jennivel a Nike boltokban!

2013.03.01. 18:25 Honey91

heni_boltban.jpgMár hírt adtam róla korábban, éppen a szakdolgozatomat írom. Mivel a suli már nem veszi el olyan sok időmet, el is határoztam, hogy nekiugrok a Nagybetűs Életnek és munkát keresek. A sport és a futás elég közel állnak hozzám, nem lesz nagy meglepetés, ha azt mondom, hogy februártól a WestEnd Nike Store-ban dolgozom eladóként.

Nagyon sok kezdő futóval találkozom, akik tanácstalanul érkeznek a boltba. Futni szeretnének, de nem tudják hol, nem tudják mennyit, és főleg azt nem, hogy miben. Jó érzés tanácsot adni olyanoknak, akik ugyanazon mennek keresztül, amin én a kezdetekkor.

Sokan jönnek be úgy a boltba, hogy egy konkrét cipőt keresnek, azért mert tetszik a színe, vagy mert a szomszéd is abban fut. Miután végigvettünk mindent, amit ő eredetileg szeretett volna, illetve utána, hogy én is hozzátettem minden tudásomat, teljesen más cipővel távozik.

A diáknagykövetek közül azonban nem csak én kezdtem el dolgozni, Jennike is helyet kapott, mégpedig a másik Nike boltban, az Árkádban.

A megnyitó napján, csütörtökön 18:00-kor engedték be az leglelkesebb érdeklődőket az üzletbe, ahol 9-ig DJ Revolution tette még élvezhetőbbé a nézelődést. Ez után a Britain Got Talent tehetségkutató műsorból ismertté vált Face Team kápráztatta el az Árkád közönségét egy rendkívül látványos show-val.

A nyitással együtt debütált a Nike Airmax 2013 további színekben is, hiszen a Westend Store-ban már láthattátok a rózsaszín nőit és a piros férfit. Most már mindkét nem választhat a piros, fekete illetve fehér szín közül is.

air_maxok.jpg

Az üzletben az utcai ruhák mellett a futás és a foci szerelmesei is megtalálhatják a sportoláshoz szükséges darabokat. A legkisebbekről sem feledkeztek meg, gyerek kollekció is található a boltban.

Itt érhetitek el Facebookon az oldalukat, hogy képben legyetek a legújabb termékekkel kapcsolatban http://www.facebook.com/nikearkad Mostantól bátran fordulhattok hozzánk segítségért, a boltokban is, igyekszünk segíteni. :)

Nemsokára nálunk is kapható lesz a Nike Flyknit Lunar 1 cipő, amiről már Eszter is mesélt. Ti jártatok már az új Árkád Nike boltban?

Címkék: WestEnd Árkád Airmax

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása