Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Fuss vissza a jövőbe – 3

2012.10.24. 15:37 MSErun

Nincs programod szombat estére?

Erre a kérdésre a jó válasz természetesen az, hogy nincs. Ha pedig esetleg lenne, akkor is tedd magad szabaddá úgy vasárnap hajnali 2 és 2 között, hogy ismét átfuthassuk azt a plusz egy órát, amit az óraátállítással nyerünk.

Arra gondoltunk a többi nagykövettel együtt, hogy megszervezzük a 3. Vissza a jövőbe futást. Az esemény Facebook lapja itt.

A helyszín ismételten a Felvonulási tér, ahol találkozzunk még a nyári időszámítás szerint 2 órakor találkozunk. A zord időjárási körülmények ellenére is legalább 121 résztvevőt várunk, hogy meglehessen Dokinak az 1,21 gigawatt energia az időgép működtetéséhez.

A hideg miatt javasoljuk a réteges öltözetet. Persze a merészebbek magukra ötlhetik a film 3. részének megünneplésére western, vagy indián ruhájukat is. Szóval várjuk a telepeseket, banditákat és a seriffeket is.

A haladó futó-időutazóknak a 10 km-es távot javasoljuk, a kevésbé bevállalósak 7 km-en is tesztelhetik magukat hajnalok hajnalán.

Ha bármi kérdésetek van a futással kapcsolatban, esetleg attól függetlenül, az esemény oldalán, vagy itt a hozzászólások között bátran tegyétek fel!

Aki nem emlékszik teljesen a 3. részre, annak itt egy kis emlékeztető:

Néhány kép az elmúlt futásokból:

fvaj_3_ora.jpg

fvaj_3_futok.jpg

fvaj_3_langok.jpg

Várunk mindenkit az időutazásra!

Címkék: futás vissza a jövőbe Doktor DaMartian

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása