Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Meggyőzni Mesit

2011.06.14. 12:17 MSErun

Szia Mesi!:)

Szeretek futni,és imádom a várakat,és a szokatlan helyszineket. VÁRom a pozitív válaszodat.

Péter

Szia Péter! Tetszik, hogy ilyen lényegretörő vagy, bízom benne, hogy tudunk elég meglepetéssel szolgálni. A városligeti futás után próbáljuk a szokatlan helyszínek számát tovább növelni. Remélem a futás utáni bulin is számíthatunk aktív részvételedre :) Ha Te vagy a szerencsés, júni 18-án VÁRunk ;)

Miért pont engem? Hát ez jó kérdés. Mert szeretek futni. Főleg szuper helyeken. No meg pár napja volt a születésnapom és ez jó ajándék lenne :D Oké-oké, valami jobb indok kell, ugye? ;) Van egy Nike-jel alakú heg a kezemen, amit még gyerekkoromban szereztem. :D

Jajj, egyszerűen szeretnék Veletek futni! :)

Szia! A Nike alakú hegre nagyon kíváncsi vagyok, ha szerencsés vagy, a Futóbulin elmesélheted, hogy szerezted :) Persze bízunk abban, hogy több ilyen sérülésed nem lesz. Emellet pedig a születésnap is kiváló indok, persze csak akkor ha a Nagykövetekkel együtt szeretnéd megünnepelni egy izgalmas futás után. Remélem a motivációd kitart egészen a Fuss Budapest Trióig ;)

Címkék: meggyőzni mesi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása