Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Eltévedni a Labirintusban?

2011.06.27. 12:01 JamesBonDeni

Szerencsére senki se tévedt el a Labirintusban, legalábbis nem tudunk róla, bár lehet, hogy valaki még mindig ott bolyong valahol... De kezdjük is az elejéről! Az átlagos turisták mit sem sejtve sétálgattak a Lánchídnál, fel a várba, le onnan, gyalog vagy Siklóval, ám 8 órától arra lehettek figyelmesek, hogy egyre nagyobb sportos fiatalokból álló tömeg kezd egy gyűlni a Clark Ádám téren. Röviden és tömören; a FUSS BUDAVÁR bulis futásra meghívott sportimádók készülődtek, hogy közösen éljék át eddigi legkülönlegesebb futókalandjukat!

A helyszín megközelítése is nagyon tuti volt, hiszen szó szerint "odasiklottunk", ezt követte egy kis fotózkodás a csodás budapesti kilátással, vagy éppen a Sándor-palotával a háttérben. Érdemes megjegyezni, hogy közel annyi fotós kattogott és villogott, mint Cannes-ban. A közös bemelegítés se maradhatott el, egy kis ugri bugri, nyújtás, és már indultunk is!

Körbefutottuk az egész várnegyedet, szinte semmit se hagytunk ki, beleértve a Mátyás templomot, a Halászbástyát, sőt "Paris Hilton szállodája" előtt is ujjongva tapsoltak minket a hotel-lakók. Miss Hilton sajnos nem volt ott, biztos a 123. öribariját kereste valahol.

Föld felett futni mindenki tud és szokott, de mi bizony a föld alá is benéztünk! A Sziklakórház hűvös alagútjai után a Labirintusban tettünk egy kis kitérőt.

Ezek után jöhetett a célba érés, és a jól megérdemelt frissítők, hotdog, tombola és a buliii! De egy meglepetés még hátravolt, hiszen tíz percre szünetelt a party, amikor is mindenkit "Futólovaggá-ütöttek"! Letettük a futóesküt, koccintottunk, majd ultravagány muskétás-jelmezeken pózoltunk a kameráknak. A buli pedig nagyon nagy volt, végig a legkirályabb zenék, a fiúk és a lányok összeálltak, mint két kicsi futócipő, és ment a party and party and party and pa and pa and party!

Címkék: élménybeszámoló fuss budavár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása