Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Csak Csajok – futás a Gellérten

2013.07.08. 08:33 Honey91

Lassan közeledik a szeptemberi budapesti Nike félmaraton. Aki rendszeres hölgy látogatója a Futóklubnak, ennek alkalmából most részt vehetett egy jó kis csajos felkészülésen. Múlt héten csütörtökön az Oxigén wellnessben fogadtuk az előreregisztrált vendégeket, akik ajándék pólót és (öri-futóbari) karkötőt kaptak.

orok_futobari.jpg

A bemelegítésről Katus Attila gondoskodott, amit minden nőtársammal együtt nagyra értékeltünk és fülig érő szájjal guggoltunk le huszonharmadszorra is a testedző gyakorlatok végzése közben. Én, mint komoly félmaratonra készülő, „nyilván” nekivágtam a haladó csoporttal a Gellért-hegynek is.

Nagyjából 300 méter után újraterveztem volna a műveletet, de addigra már késő volt. Néhány izzadtságcsepp árán, de felértünk a tetejére. A fenti résztávokat pihenőkkel és pulzusméréssel sikeresen teljesítettük.

gellerthegyen.jpg

Ez után indultunk csak vissza a többiekhez. Az edzés végén közösen lihegve, pihegve lenyújtottunk, majd jöhetett a jól megérdemelt pihenés az Oxigén wellness teraszán és a pezsgőfürdőben:

ambi_oxi.jpg

Reméljük szeptember 8-án is hasonlóan ünneplünk majd! Ne felejtsétek el, hogy ha egyedül még nem is, de párban és trióban is lefuthatjátok a távot a barátnőitekkel! Még nem késő elkezdeni a felkészülést! Hajrá! ;)

Címkék: Oxigén Gellért-hegy Wellnes

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása