Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Fuss Normafa előkészületek

2011.07.11. 18:30 Honey91

Már csak párat kell aludni…és mi lesz akkor, na mi? :) Hát persze, hogy a Fuss Normafa, a Futóbulik 3. állomása. Izgága kis csapatunk már össze is dugta a fejét, hogyan tudná a mit sem sejtő futókat elkápráztatni. Az eredménye is meglett… kezdjetek félni (szó szerint :D). Na és ha már ez itt a reklám helye, akkor Július 15-ig már csak pár nap van, és nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy hamarosan lezárjuk a jelentkezést… úgyhogy aki elfelejtett volna regisztrálni, mert nyilván elfelejtett…olyan nincs hogy valaki nem akarna :D szóval indulás a www.facebook.com/nikerunninghungary-ra (nem mintha most nem lenne megnyitva az oldal És győzz meg, hogy miért válasszalak Téged!

Címkék: fuss normafa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása