Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Félmaraton TRIO-ban és egyedül!

2011.07.27. 15:45 JamesBonDeni

Minimum ezt az időt szeretném látni saját, illetve csapatom befutóembere feje fölött a Fuss Budapest Trio célfotóján! Minden felkészülés akkor megy a leggördülékenyebben, ha van egy cél, amit el akarsz érni, és az edzések jó hangulatban, de egy bizonyos terv szerint folynak. Na, de hagyjuk a béna közhelyeket, a cél: első félmaratonunkon 2 óra alatt befutni, az edzésterv pedig nagyjából megvan, július 31-én nekivágok!

Azért ilyen konkrét a dátum, mert előtte gurulok le Horvátországba (ahonnan persze a Fuss Csepelre visszatérek), és van szerencsém a tengerparton megkezdeni a felkészülést. Az utóbbi három héten a futás-tengeremben elég nagy apály volt, mondhatni négynél többször nem futottam. Köszönhető ez a jó kis nyári melóknak, ezért is kell mindent óvatosan, nyugiban kezdeni, mert egy laza kis sérülés nincs a tervben.


Fogalmam sincs, ki lehet az a rosszarcú ember középen!

Tehát minden reggel 6 és 7 között egy 8-10 km-es könnyed futás a tengerparton, a felkelő nap sugaraiban, illetve, ahogy a lábaim engedik, este is egy rövidebb a naplementében. (Ez már kezd giccsesebb és nyálasabb lenni egy brazil szappanoperánál, mázli, hogy nem José Armando a nevem.)

Miután visszajöttem az Adriáról, elkezdődik az alapozás a floorball csapatomnál is. Ezért nehéz lesz összeegyeztetni a két sportot, de nagy valószínűséggel úgy lesz, hogy a floorball edzésen napján csak egy laza futás jön mellé, ha nincs, akkor ütöm majd rendesen.

A TRIO-t két régi jó barátommal futom, akikkel még anno együtt nyertük a középiskolai focibajnokságokat. Ők is edzegetnek augusztusban, együtt is leugrunk majd sokszor a Margit-szigetre futni, viszont tervben van egy 3 vagy 4 napos közös "edzőtábor" augusztus közepén. De erről, és a csapattagokról majd később!

Most írhatnám, hogy THE END, vagy TO BE CONTINUED..., de inkább csak ennyit: FUSSATOK!

Címkék: felkészülés félmaraton deni

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása