Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

A Trio felé az út a Margitszigeten keresztül vezet

2011.08.01. 10:09 Honey91

Július 28-án megtörtént az első hivatalos felkészülésünk a Trio-ra. Bár erőteljes edzésnek nem nevezném, de bemelegítésnek azért megtette :D

Csodálatos csintalan csajos csapatunk létszáma megCsappant (megfázás miatt, szóval igazolt hiányzás), így ketten vágtunk neki Jankával a kis szigetkörünknek.

Az előtte elfogyasztott gyorskaja is szerencsére a helyén maradt (Janka legnagyobb örömére), úgyhogy kellemes kis kocogást hagytunk magunk mögött. :) Lebetegedett csapattársunk Fanni futja a 9 km-es etapot a váltóban, mi pedig Jankával éppen azon birkózunk, hogy ki fussa az 5-öt és ki a 7-et. (Persze mindketten a 7-et szeretnénk :P) Eddig ő áll nyerésre. Nagyon odavan a 7 km-es távért, én meg annyira jófej vagyok, hogy szívesen átengedem neki. :)

Folyt. köv. nemsokára!

Címkék: sziget heni felkészülés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása