Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Indul a mandula

2013.03.13. 14:23 somsom

Szeretnék írni nektek kicsit a közeljövőről, a programjainkról, hogy ha valaki nagyon elfoglalt lenne, akkor tudjatok tervezni. Ezen a hétvégén mi is megemlékezünk a magunk módján az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseiről, Magyarországról.

Nem szervezünk felkelést, tudtommal Sanyosz sem készül szavalással, csak futni fogunk. Az útvonalban azonban fellelhető némi történelem, hiszen a Nike Futóklubból indulva Buda felé vesszük az irányt, és tiszteletünket tesszük több, hőseinkről elnevezett közterünkön is, majd pesti irányból térünk vissza a Szigetre.

Egy kis kitekintés: a megemlékezést követő hétvégén sem megyünk messzire a Futóklubtól, főszerepben azonban a hidak lesznek. Nem szeretnék spoilerezni, szóval nem is árulok el több részletet, jövő hét elején ki fog derülni úgy is, elöljáróban még annyit, hogy a nagy, és kis étkű km falók is mosolyra fognak derülni.

Az azt következő hetekben beröffentjük a gépezetet, elindul a futószezonunk, melynek hivatalos kezdete április első napja, ami magában is megérne egy eseményt, hiszen tudjuk, hogy Bolondok Napja a jeles dátum. Idén azonban a húsvét is erre a vasárnap-hétfőre esett, szóval mindenképpen lesz lehetőség lemozogni a sonka-tojást, és süti áradatot. Locsolkodás, bolondozás, miegymás.

soma_egyetemi_szerdak.jpg

Méltó szezonnyitó lesz ez, a pontos játékszabályokat viszont szintén nem kötöm az orrotokra még. A nagy sikerre való tekintettel, idén is lesznek Egyetemi Szerdák (juhhhhéééj!), hasonló, majd hogy nem ugyan olyan kondíciókkal, mint a tavalyi évben, de ami a legjobb hír, hogy már csak 21-et kell aludni az első alkalomig!

soma_ub_terkep.png

Egyetlen egy szösszenetet hagytam még ki, amiről említés szinten mindenképpen beszélnék, hogy lassan, lassacskán kitör az UB láz... mi ott leszünk! És ti? Jöttök velünk?

Címkék: ub hídfutás egyetemi szerdák

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása