Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Fuss Csepel!

2011.08.02. 14:27 dzsenaj

Ha voltál már a Nike futóbulik valamelyikén, és jól érezted magad, ha eddig lemaradtál, de felkeltette az érdeklődésedet, ha egy 4km-es távot, kellemes tempóban lefutnál velünk, ha nem veted meg a pörgős bulikat, ha szeretnél új emberekkel megismerkedni vagy csak szimplán nincs még programod augusztus 6-ára, akkor Csepelen a helyed velünk!

Igazából még számtalan dolgot fel tudnék sorolni, miért csatlakozz hozzánk, hiszen a Futóbulik utolsó állomásához érkeztünk, így a városligeti vidámság, a budavári ostrom és a Normafa rémisztő alakjai után ezúttal a csepeli gyárnegyedbe látogatunk el.

Csapatunk már jó ideje ötletel, hogy mivel is tehetné még fergetegesebbé az estét, és nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy felejthetetlen élményben legyen részetek. :) Annyit elárulhatok, hogy meglepetésekben ezúttal sem lesz hiány, és ha eljöttök, garantáltan nem fogjátok megbánni, hogy felhúztátok a futócipőtöket!

Az alábbi linken keresztül még tudtok jelentkezni és ne felejtsétek el meggyőzni valamelyikünket, hogy miért pont titeket válasszunk be a csapatunkba! Remélem találkozunk Csepelen! ;)

Az eddigi lelkes jelentkezők közül mind kiválasztottunk egyet-egyet, és megválaszoltuk őket. Ezúton is köszönjük az eddigi jelentkezéseiteket!

Szia Mesi!
Régen csokival próbáltak rávenni a tájfutásra, persze eredménytelenül, ma már elég a jó zene és a jó társaság, hogy futócipőt húzzak :)
Sok érvet lehetne írni, hogy megpróbáljalak meggyőzni, de ezek közhelyek. Nem változtatta meg a futás az életemet, csak szeretek mozogni és szeretek bulizni.
Remélem találkozunk Csepelen :) Dóra

Kedves Dóra! Garantálhatom, hogy a Csepeli futóbulin a zene és a társaság is szuper lesz. Örülnék, ha csatlakoznál hozzánk, hiszen kellenek a hajnalig bulizó fiatalok a csapatomba :) Mesi

Szia Jenni!
Egyik kedves barátom hívott el a Normafás futóeseményre és nagyon boldog vagyok, hogy ezt tette, ugyanis egy hatalmas bulit sikerült összehoznotok a János-hegyen, gratulálok hozzá! :)
Annyira fellelkesültem, hogy többet futok már a verseny óta, hogy egészséges legyek, meg hogy bírjam tartani a tempót az arcokkal a többi bulin :)
Örülnék, ha a mostani alkalommal is kiválasztanál, és remélem immár te is velünk vágsz majd neki a távnak!
Üdv: Feri

Szia! Örülök, hogy a barátodra hallgatva eljöttél a Normafára és nem okoztunk csalódást, igyekeztünk nagyszerű estét összehozni Csepelen is egy fergeteges bulival szeretnénk lezárni a futást, úgyhogy remélem, gyűjtöd az erőt, hogy hajnalig bírjad velünk! És ha minden igaz, akkor ezúttal én is veletek futhatok! Jenni

Szia Heni!
Szeretnék bekerülni a csapatba,nagyon inspiráló tud lenni egy ekkora banzáj,főleg így a félmaraton előtt. :) Utóbbi időben azt vettem észre hogy keresem az "extrém" futóterepeket,és egy gyárterület, az azért nagyon adná. :)
Addig is jó futást!
Üdv:Áron

Szia Áron!
Az inspiráció nem fog elmaradni! Sőt lehet ezek után meg sem állsz a maratonig :) A helyszín mindenképp extrém lesz, és az utána hajnalig tartó buliról sem nyilatkozhatok másképp. :D
Remélem találkozunk, Heni

Szia Soma! :)
már régóta aktív nike+ futó vagyok és imádom. Nemrég költöztem Budapestre Berlinből, ahol több Nike futáson is résztvettem. Szeretném ezt Budapesten tovább folytatni, és ez a csepeli futóbuli nagyon ígéretesen hangzik. Remélem beválogatsz. Keményen fogok dolgozni :D

Zsófi

Szia Zsófi!
Örömmel hallom, ill. olvasom a szavaidat, pl., hogy aktív és nike+, de az imádom sem hangzik rosszul :) Majd mindenképpen szeretném, hogy a már meglévő km-eiddel minket erősíts Nike+ challenge-ben, de majd személyesen elmesélem :) A világért sem szeretném, hogy rajtam múljon, hogy a jó szokásod, miszerint Nike futóversenyekre jársz, megszakadjon, ezért sok szeretettel várlak, várunk a Fuss Csepel Bulifutáson !! Nem gondolom, hogy túl keményen kell majd dolgoznod, de ez számodra mindenképp kiderül, mert meggyőztél! Soma

Szia Eszti!
Mindenképpen be kell válogatnod a csapatba :), mert már lemondtam egy bográcsozást, hogy végre elmehessek egy futóbuliba. Nagyon szeretném kipróbálni, hogy milyen egy ilyen buli. Mellesleg futni is szoktam:)
Remélem Csepelen találkozunk!
Judit

Kedves Judit!
Igazán örülök,hogy ilyen lelkes vagy és ennyire szeretnél velünk futni! Szerintem ez a két legfontosabb dolog ami szükség ahhoz,hogy jól érezd majd magad! Ha még futni is szoktál akkor meg pláne, hogy ott a helyed. Remélem találkozunk!
Üdv:
Eszter

Deninek
Normafa az egyik kedvenc túrázó helyem, azonban sosem gondoltam volna, mikor a szép tájban merengtem a kilátón, hogy egyszer még itt bulizni is fogok.. TI megvalósították ezt és nem is akárhogy?! Óriásit alkottatok: eszméletlen jó hangulat, mosolygós-sportos fiatalok, ötletes meglepetések, félelmetes erdő, szellemek, felejthetetlen zombitánc és finom kis bableveeees!!! :) Nem tudom, lehet-e ezt még fokozni, de válassz be a csipet-csapatba és Csepelen kiderítem! ;)
Zsófi

Szia Zsófi!
Nagyon örülök, hogy így tetszett Normafa! Csepelre is gőzerőkkel készülünk már, hogy hasonlóképpen élvezetes futásban/buliban legyen részük a "sportos fiataloknak" :D, úgyhogy én személy szerint már nagyon várom, hogy belecsapjunk a ..... bableveeesbe! Remélem, számíthatok Rád is!
Deni

Címkék: csepel meggyőzni

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása