Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Fuss Budapest TRIO buli a Szecskában

2011.08.29. 17:40 MSErun

Ha részt vettél a vidámparkos futáson és a várakozás közben csak azon járt a fejed milyen jó lenne futás után/helyett a Szecskában pancsolni... akkor most itt az alkalom, hogy ezt meg is tedd!

Két nappal a Fuss Budapest TRIO előtt egy fergeteges medencés bulival készülünk a Széchenyi fürdőben. Bizony, bizony! :D Ha részt vettél bármelyik Futóbulin, akkor azért, ha nem, akkor azért, mert ott lesz több száz ember, akinek egy része már bizonyított, hogy milyen hangulatot tudnak varázsolni.

Készülünk mi is, például Eszter, Jenni és Soma már felavatták a Fuss Budapest TRIO pólójukat a Széchenyi fürdő előtt a múlt héten, de mi többiek is lelkesen készülnek a nyár búcsúztató bulira. Mert bizony kedves futóbarátaim, a nyár végére érkeztünk.

Most, ahogy ezt írom, eszembe jutnak a május eleji napok, mikor elkezdődött nagyköveti munkánk. Legutóbb a Margitszigeten tartottunk nagy átbeszélést az elmúlt időszakról, illetve a Fürdőben tartandó esemény részleteiről és mindenki ugyanazt emelte ki visszatekintve: nem gondoltuk volna, hogy ennyire jól alakul, hogy ilyen sok feledhetetlen élményben lesz részünk a futóbulik által.

Összeverődött egy nagyon jó társaság, akik azért dolgoznak, hogy minél több fiatalt megismertessenek a futás örömével, és persze a bulikat sem vetik meg. Persze megismertünk nagyon nagyon sok embert is közben, kezdő futót, profi futót, kocafutót :) akikkel most mind együtt ünnepeljük az elmúlt időszakot és a Fuss Budapest TRIO-t, ami a "nagy megmérettetés" lesz sokunk számára.

Ezt szem előtt tartva a Szecskában a rendezvény ideje alatt a TRIO csapatok át tudják venni a rajtcsomagjukat, így két legyet üthetünk egy csapásra. De ha esetleg még nincs meg a csapat, vagy még nem jelentkeztetek, akkor itt azt is megtehetitek. Hostesseink bármiben segítenek. Ez az utolsó lehetőség a futás előtt!

Mivel várunk?

  • gondoltunk a nagy partiarcokra és azokra is, akik csak egy kis kellemes pihentető kikapcsolódásra vágynak, lesz három medence
  • fantasztikus látványelemek
  • dübörgő zene, melyet a Rádió 1 DJ-i szolgáltatnak (MGee és Cookie)

Gyertek el ti is, és segítsetek egy hatalmas bulit varázsolni! Ha esetleg lemaradtok az eseményről, az on-line jelentkezés még él, és szombat este 18:00-ig még átvehetők a rajtcsomagok a Petőfi Csarnok mellett felállított versenyközpont sátránál 12:00 és 18:00 között.

ui: Ne hagyjátok otthon a fürdőruhát! :D Pénteken találkozunk!

Címkék: félmaraton trio

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása