Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Ultrabalaton 2012!

2012.04.03. 12:00 Honey91

Durvák vagyunk, tudom, de mi már most a 2012-es UB-ra készülődünk. Szeles, ámbár verőfényes Vivicittás reggelre ébredtünk, amikor csapatunk kitelepült a Margitszigetre és egy kis brainstormingot tartott. (Ne kérdezzétek miért pont a Margitsziget! Biztos a futólégkör jót tesz az ihletünknek.) Rengeteg dolgot találtunk ki erre a nyárra Nektek. 

Mindenképpen köszönjük Nagy Petinek és a Futóklubnak, hogy az élelmet biztosította (és nem hagyta, hogy üres gyomorral törjük a kis csibefejünket), illetve egy nagy taps Rácz Tominak (aki a hallottakat mélyen magában tartja saját érdekében!), és köszönjük a fotókat, melyek igen veszélyes körülmények között jöttek létre, de annál jobban sikerültek!

Most pedig feltenném a kérdést, hogy miért jó Neked ezen a nyáron ha egyetemista vagy? Egy kis segítség: magyar tenger… futás… buli… nyaralás… – így van, akkor UTRABALATON! De a legjobbat még nem is mondtam, azonban nemsokára minden kiderül. Érdemes lesz nyomon követni az Utánfutókat! Tarts velünk!

Címkék: előkészület ultrabalaton

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása