Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

UB Para

2012.06.15. 09:28 MSErun

Igen, félek...

Ahogy a szigetre járók, és a blogot olvasók is láthatták, még mindig van valami gond a térdemmel. Állítólag a lúdtalp a hibás, amiből aztán következik más egyéb panasz.

Már 3 hete járok gyógytornára, otthon is tornázom, de valahogy nem akar múlni a fájdalom. Mikor mondtam a gyógytornászomnak, hogy szeretném körbe futni a Balatont váltóban, kicsit furcsán nézett rám, de azt mondta, nem lehetetlen. Ha tudom, kicsit hanyagoljam a futást, feküdjek rá a comberősítésre, és akkor nem lehet gond. Pedig gond van, leginkább az én fejemben.

mesi_ub_terkep.jpg

A többiek már tavaly átestek az első UB-n, tudják mire számíthatnak, már felmérték mennyit bulizhatnak előző este. :) Nekik már nem lesz idegen a pálya, nekem viszont eléggé. Egy olyan csapattal megyek, akik még sosem jártak arra. Így legalább együtt felfedezhetjük a terepet. :)

Azért próbálok nem nagyon elkeseredni, hisz a csapatom csodás lesz, tudják, hogy 20 km-t valószínűleg nem fogok tudni bevállalni, ezért majd szépen megosztjuk egymás között a távokat. Magamban pedig próbálom elhatározni, hogy nem fog fájni, meg bírom csinálni, semmi gond nem lesz!!! :)

A nagy megmérettetésig már csak bő 2 hét van, addig próbálok 3 km-t futni többször, mert ez az a bűvös táv amit egy huzamban bír a lábam. Így már a következő Egyetemi Szerdán sem csak a pult mögött szeretnék álldogálni, remélem a térdem is így gondolja.

mesi_ub_futas.jpg

Apropó Egyetemi Szerda, sajnálhatja az, aki nem volt kint az első foci-EB-s futáson. Igaz, hogy az idő lehetett volna egy kicsit melegebb, de a legbátrabbakat ez sem ijesztette el. Abban már sajnos nem mindenki értett egyet, hogy a németeknek KELL szurkolni, de hát van ilyen. :P

Jövő héten is lesz meccsnézés, persze a fárasztó futóedzést követően. Aki szeretne rajzoltathat Lucával szebbnél szebb (?) zászlókat az arcára, és felfújhatós óriáskezekkel fokozhatja a hangulatot.

mesi_ub_dark.jpg

Végül egy Facebook galéria, avagy a heti festés eredményei by Luca és Mesi!

Címkék: sérülés motiváció térd arcfestés ub mesi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása