Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Csütörtökön Nike márkabolt megnyitó a WestEndben!

2012.07.23. 12:33 somsom

A héten végre megnyílik a hivatalos Nike márkabolt Budapesten! A nyitás hírére Dzsencivel felkerekedtünk, és ellátogattunk a Westendbe, hogy némi információval szolgálhassunk nektek.

A belváros szívében, a WestEnd City Centerben, közel 400m2 területen várja a foci és futás szerelmeseit. A szakmai dolgok mellett laza utcai viselet és női fitness ruházat is kapható lesz, tehát mindenki megtalálhatja a számára megfelelő termékeket.

Az Olimpia előestéjén, július 26-án, csütörtökön este 9-kor egy nagyszabású show-val egybekötve nyitják meg a Nike Budapest Westend Store-t és aznap egészen éjfélig várják a vásárlókat!

soma_we_2.jpg

Úgy hallottuk, érdemes már az első napon ellátogatni az üzletbe, hiszen több exkluzív és limitált termék boldog tulajdonosai lehettek. Többek között például a Nike Flyknit Racer cipőt csak itt kaphatjátok meg, és kizárólag a nyitás ideje alatt. Ez a cipő kereskedelmi forgalomban nem lesz kapható, a cipő hiperkönnyű polietilén fonálból készült, amit PET palackokból állítanak elő:

Az új Lunarglide cipő is ezen az estén fog debütálni, ezt már láthattátok korábban, egy nem kicsi Glide lóg a Westend átriumában. :)

soma_we_3.jpg

Az első napokban lehetőségetek lesz fényképet készíteni magatokról, amit a Westend üvegfalán láthatunk viszont. (Az első 160 fénykép kerül ki, a többit a Facebook oldalon szerepeltetik majd.) Ha képet szeretnétek, csütörtökön 21:00 - 24:00-ig, pénteken és szombaton 16:00 - 20:00-ig, vasárnap pedig 10:00 - 13:00 óráig látogassatok el az üzletbe. Az üzletet egyrészt a plázán belülről, másrészt a Váci út felől is megközelíthetitek.

A lényeg: Július 26. 21:00 óra, Westend!

soma_we_1.jpg

Címkék: felhívás westend nos

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása