Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Jelentkezés a Nike Budapest Félmaratonra

2012.07.31. 13:47 MSErun

Hamarosan eljön a nap, amikor a fél várost lezárják. Kivételesen nem útépítések, hanem több ezer futó miatt! Aki még nem tudná álmából felkeltve a pontos dátumot: szeptember 9, 9:00 óra – 27. Nike Budapest Félmaraton!

Jelentkezni lehet online, postán és személyesen is. Személyes nevezésre a BSI irodában van lehetőség szeptember 5-ig, ez a dátum az online nevezés határideje is. Postán szeptember 2-ig lehet leadni a jelentkezéseket. Most az online jelentkezéshez adunk egy kis segítséget.

Itt egy kis képes útmutató. Első lépésben a megfelelő verseny kiválasztása a BSI honlapján, a Futanet-en:

Utána pedig lejjebb az "Online nevezésre" kattintsatok:

A nevezés nagyon egyszerű. Egyedül ott bonyolódik, ahol el kell dönteni, hogy regisztrált tagok vagyunk-e vagy sem. :) Innen már menni fog minden könnyen. A táv háromféleképpen teljesíthető:

1. Egyéniben: 21 km
2. Párosban: 11,4 km - 9,7 km
3. Trióban: 8,2 km - 4,6 km - 8,3 km

A nevezésnél figyeljetek oda, hogy melyiket jelölitek meg. Amennyiben párosban, vagy trióban szeretnétek próbálkozni, és még egyedül vagytok, írjatok az UtánFutók oldalára, mi segítünk nektek a párkeresésben. Éljen a közszolgálat!

Ha még úgy érzitek kell egy kis edzés szakértő gárdával fantasztikus hangulatban, akkor ne hagyjátok ki ezen a héten sem a szerdai futást a Szigeten! Itt a nevezéssel kapcsolatban is kérdezhettek.

Mindenkinek jó felkészülést kívánok az alábbi zenével:

Címkék: online tudnivalók félmaraton

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása