Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

A day in the life of my shoes

2012.08.23. 09:26 dzsenaj

Avagy a cipőim egy napja...

jenni_0600.jpg

A lakás alszik még, semmi mozgolódás, mellettem a társaim pihennek. A felkelő nap sugarai szűrődnek be a szobába, jelezvén, hogy lassan indul a nap.

jenni_0845.jpg

Halk lépések nesze töri meg a csendet, a konyhából frissen főzött kávé illata száll a hálószoba felé. Minden mozdulatát figyelem és remélem, hogy ma engem választ. Amikor felém nyúl, izgatottá válok, és alig várom, hogy elinduljunk!

jenni_0900.jpg

Kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, kettesbe be! A talpaim szépen hozzásimulnak a pedálokhoz, kezdetben kissé óvatosan, majd erősebben nyomom a gázt, érzem, hogy a bőrömet fújja a szél – ez a szabadság!

jenni_1020.jpg

- Nem igaz, hogy nem bírsz a lábad elé nézni! Állandóan ezt csinálja, ész nélkül megy mindenfele. "Majd otthon letakarítom" – mondogatja mindig, aztán persze elfelejti, én pedig napokig tocsoghatok az olvadt, ragacsos trutyiban. Remek...

jenni_1315.jpg

Épületek, benzingőz, hatalmas kerek, lábszárak, fű, gumifüst, szemét, padka, úttest, zebra, Duna, virágok, lépcső, macska. Csupán ennyit láthatok a városból.

jenni_1530.jpg

Végre egy különleges pillanat, amikor rálátunk az egész városra. Csak ámulunk, hogy mennyire szép Budapest innen, a Gellért-hegyről! Jé, ott egy fa! Milyen magas az az épület! És mennyire gyönyörű az Erzsébet híd!

jenni_1745.jpg

Szeretek a Margitszigeten lenni, rengeteg ismerőssel találkozok, remek a hangulat, és vannak társak a másik fajtából is. Olyan fura ez a rekortán borítás, kissé érdes, de kellemesen masszíroz. - Hé! Ezt nem hiszem el, lecserél a Másikra! Csak mert ő könnyebb, jobb a csillapítása és rá van írva, hogy "Fuss Jenni". Nagy cucc...

jenni_2030.jpg

Az egész napos rohanás végén a jól megérdemelt pihenés. A nap fénypontja, végre kettesben lehetek Vele! Naplemente, vízpart, nyugalom, szellő, harmónia, szerelem és Ő. Tökéletes zárása egy eseménydús napnak.

(A fotókért köszönet Rácz Tamásnak!)

Címkék: beszámoló cipő fényképes

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása