Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Meggyőzni Somát

2011.06.10. 16:44 somsom

"ha aznap esik az eső és dörög az ég, ha tikkasztó meleg lesz és óriási páratartalom, ha tele lesz a Várkerület vérszomjas szúnyogokkal, vagy még vérszomjasabb kutyákkal, és ha le is maradok az aznap esti sorozatról, akkor sem érdekel, szeretnék a Te csapatodban futni, Nike free cipőmben! Anita"

Kedves Anita!

Gyakorlatilag felsoroltad az összes eshetőséget, ami akadály előfordulhat a futáson, és Te mindennek ellenére mégis ott szeretnél lenni, ez nagy motiváltságra vall :) Azt gondolom, hogy a futással párosulnia kell egy ilyen jellegű hozzáállásnak és egy jó futócipőnek, hogy ne menjen az egészséged rovására, és máris azon kapod magad, hogy lehet ott futok melletted :D

"Szia!

Dani vagyok, fogalmam sincs, hogy kezdjek bele soha nem csináltam még ilyet, de valószínű hogy azért, mert szeretnék az kevés lenne. :) Évek óta futok már, de ez évre eldöntöttem, hogy minden futó rendezvényen szeretnék részt venni. Nagyon szeretném, ha ez sem maradna ki. :)

Imádom a versenyek előtt, közben, után lévő hangulatot, sok-sok ember mind azért, hogy kicsit mozogjanak fiataltól öregig, lányok és fiúk. Nem budapesti lakos vagyok, így nekem az utazás is buli benne, és szívből remélem, hogy bekerülök a csapatba. Arról, hogy miért fuss pont velem, nem tudom, mit tudnék írni, egyszerűen imádom a futást, nem is tudom, mi lenne velem-e nélkül, szeretek bulizni is, olvastam "after partyt" :) Remélem, bekerülök a csapatba ennyi indokkal is... Dani"

Szia Dani,

Nem mondanám, hogy a szeretnék feltétlenül kevés lenne, ugye gyakorlatilag minden egy szeretnékkel indul :) Nagyon tisztelendő a célkitűzésed, remélem, hogy sikerül tartanod (bár nem tudom, hogy a Városligetben ott voltál-e?!) , pláne, hogy Budapesten elég sok futó rendezényt találhatsz és több idődet elveszi egy alkalom, ha esetleg nem az agglomerációból jössz :) Ha "imádod" a versenyek légkörét, akkor ettől szerintem egyenesen eldobnád az agyad! Semmi sem fix a futást, a meglepiket, és a bulit kivéve! Azt gondolom, hogy elég impozáns recept egy futást kedvelő fiatalnak :)

Címkék: soma meggyőzni

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása