Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Celeb csapattársakkal a TRIO-n

2011.08.03. 15:40 angelday

Kedves futópartnert kereső Barátaim! :)

Ha esetleg eddig nem volt kellő motiváció, akkor most már nincs miért habozni, mert indul a Nike Viva nyereményjáték, ezáltal megteremtődik a lehetőség számunkra, hogy kedvenc zenészeinkkel fussuk le az idei Nike Félmaratont, TRIO-ban, bizony-bizony!

Igaz, nekem már van csapatom és vagyok annyira jófej, hogy nem hagyom őket cserben még Puskás Petiért sem, de ha tehetném, én biztos nem hagynám ki, hogy vele együtt izzadjak :D ..khm.. persze csak a Fuss Budapest TRIO keretein belül. ;)

Nincs más tennivaló, mint az alábbi linken keresztül feltölteni egy képet, amivel mindenkit meg tudsz győzni arról, hogy Te vagy a leglelkesebb, legkreatívabb és legelszántabb futó a világon! Ezek után már csak a szavazatokat kell várni, és eldől, ki futhatja valamelyik celeb párossal a TRIO-t és szerezhet egy életre szóló élményt. 

Szóval, aki még partnerek keresésében van, az ne habozzon, jelentkezzen, nehogy "elfusson" a lehetőség. Lehet még a felkészülést is együtt kezdhetitek... Szóval fényképezőket elő és jelentkezzetek! Sok sikert kívánok!

Címkék: ajánló játék viva

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása