Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Nike Runiversity

2011.11.25. 14:55 JamesBonDeni

Kevesesebb, mint 2 hét van már csak hátra, hogy megtudjuk, vajon a BGF, az ELTE, a BME vagy a Corvinus lesz a futópályák királya!

A jövő heti egyetemenkénti edzések előtt most rajtunk volt a sor, hogy egy laza tréningen elsajátítsuk a versenyre való felkészülés minden fortélyát.

Így történt hát, hogy egy fagyos, ködös csütörtökön Johny és Pisti levezetett mindenre elszánt csapatunknak egy komplett verseny előtti bemelegítést, ami után már mi is bátran rajthoz állhattunk volna, mondjuk 800m-en.

Bemelegítő körök, kis gimnasztika, nyújtás, repülő-futás, minden, amire csontnak-izomnak szüksége van. 

Persze nem csak az edzésből állt minden! Egész végig azon morfondíroztunk, hogyan tudjuk majd Budapest egyetemistáinak felejthetetlenné varázsolni a jó öreg BEAC pályát. Annyi ötlet pattant ki fejünkből egy-egy sprint között, hogy csak győzzük őket megvalósítani december 6-án!

Mi már készen állunk arra, hogy egyetemeink futás-szerető diákjait felkészítsük a közelgő Nike Runiversity-re! Most már Rajtatok a sor, hogy megmutassátok Mikulás bácsinak, hogy kik a futópálya ördögei, vagy jelen esetben krampuszai! :D

Címkék: felkészülés deni futóbuli

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása