Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Egyetemi szerdák a Margitszigeten

2012.04.27. 22:02 MSErun

Április 25-én szerdán második alkalommal került megrendezésre a Nike+ Run Club: Egyetemi szerda esemény. Aki még nem hallott erről, vagy nem látott képeket (ilyen tuti nincs), annak röviden itt a lényeg:

Ha egyetemista vagy főiskolás diák vagy, akkor szerdánként este 6-tól nagy szeretettel várunk a Margitszigeten egy közös futóedzésre! Egy gyors adminisztráció után – ahol megkapod az új Futóklub kártyádat (mert az is megújult!) és a matricádat, valamint egy csodaszép karszalagot az ingyenes belépéshez és öltözőhasználathoz az Atlétikai Centrumba – következhet az átöltözés. Ennek persze része a cipőtesztelés is, hiszen így találhat rád álmaid futócipője, utána pedig kezdődhet a nagyon fontos bemelegítés az edzés előtt.

Az első bemelegítést nem más, mint Rubint Réka tartotta. Nagyon átmozgatott minket, én például nem gondoltam volna, hogy a 10 perces kis átmozgatástól ekkora izomlázam lesz. :)

Ezen a héten Vajda Zsuzsi tartotta a bemelegítést, akitől utána rengeteg hasznos tippet kaptunk arra vonatkozóan, hogy nyújtsunk helyesen, főleg azok, akik a közelmúltban még sérültek voltak. Erről majd mutatni fogunk egy külön videót.

A bemelegítés után több csapatban futhatunk. A hard core futók 25 perces szigetkörre mehetnek egy futóedző segítségével, őket követ egy 30-32 perces csapat. Aki pedig még nem érzi magát elég edzettnek az 5,3 km-hez, az elsajátíthatja a futás alapjait a futópályán, vagy kemény "repülő" edzésen vehet részt egy másik csapattal.

Természetesen a futás utánra is szervezünk nektek programokat! Miután mindenki magához veszi a kis frissítőjét, egyéntől függően víz vagy sör formájában, megkezdődik a játék. Ezen a héten Istenes Bence is csatlakozott hozzánk és beállt velünk Nintendózni, sőt, pingpongozni is.

Ahogy melegedik az idő, reméljük egyre többen leszünk, és minél több egyetemistát rá tudunk venni a futásra. A következő hetekben a programok tovább színesednek, ne felejtsétek el, nyakunkon a foci EB, Olimpia is lesz, szóval lesz mit nézni a Cha-Cha-Cha-ban.

Még egy fontos info: megérkeztek a legújabb Nike futócipő modellek, így bátran kipróbálhatjátok őket. Szerintem marhajó színük van. :)

Azt se felejtsétek el, hogy hamarosan itt a nyár, közeleg a strandszezon, így aki még nem kezdte el a felkészülést a fürdőruhás időszakra, annak éppen itt az ideje, és mi ebben is szívesen segítünk!

Ha a suli utolsó heteiben, vagy a vizsgaidőszak alatt egy kis kikapcsolódásra vágytok, gyertek le hozzánk minden szerdán, mi ott leszünk!

Címkék: ajánló rubint réka istenes bence egyetemi szerdák

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása