Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

A WestEnd boltról még néhány gondolat

2012.08.13. 10:03 Titi16

A megnyitón jártunk, tehát ha figyelmesen olvastátok, tudjátok, hogy 400 m2-en, 17 kedves eladó és megannyi prémium kollekciós Nike termék várja a vásárlókat az üzletközpont földszintjén (technikailag a "középső" emelet).

Kíváncsi voltam, a boltban dolgozók hogyan élték meg a boltnyitást, az új környezetet. Talán még egy kis irigység is volt bennem, mert ők minden nap szebbnél szebb futócipőket pakolhatnak a polcokra, nem beszélve a hozzájuk illő pólókról, dzsekikről. Szerettem volna tudni, vajon ők is olyan elhivatottak lesznek-e majd a Nike termékekkel szemben mint én? Bíztam benne, hogy így lesz. Nem csalódtam. :)

eszti_nos_1.jpg

eszti_nos_3.jpg

A csapat lelkes és fiatal, minden nap nyolcan várják a vásárlókat. Nagyrészt eladóként dolgoztak már azelőtt is, hogy ide kerültek, de abban mindannyian egyetértettek, hogy itt egy kicsit más dolgozni. Miért is?

"Jobb a légkör, itt teljesen önmagam lehetek, olyan Just Do It érzés"
– Bence

"Szuper érzés úgy dolgozni, hogy minden terméket elöről-hátulról ismerünk, kezdve a futócipők talpától a pólók anyagáig. Kiváló oktatásban volt részünk. Bátrabban állunk oda egy vevő elé és kérdezzük meg tőle, hogy segíthetek-e, mint az előző munkahelyeinken."
– Orsi

Az első három nap nagyon nagy volt a pörgés, szinte mindenki dolgozott a csapatból és rengeteg termék is fogyott, aminek persze örültek mindannyian. A futócuccokat keresték a legtöbben. A férfiaknál az új Lunarglide 4, míg a nőknél a Free-k különböző változatai fogytak a leggyorsabban. Ez nem is csoda, mert körülnézve a kínálatban tényleg változatos színekben találhatóak meg az új kollekció darabjai. Ti láttátok már?

eszti_nos_2.jpg

És hogy a csapat hogyan áll a futáshoz? Gergő elmondása szerint nem futott, mielőtt ide került, ám amióta lejöttek kipróbálni az új cipőket a szerdai futóklubban, kedvet kapott egy kis kocogáshoz.

Tudtátok, hogy az idei Nike+ Run Club "Fuss Budapest 2012" egyedi pólókat is a boltban tudjátok átvenni? Ráadásként pedig a futóklubos eseményeken készült képeket a bolt mágnesfalán is megtaláljátok!

Ezúton is köszönöm a srácoknak a beszélgetést.

Címkék: free póló Nike Westend Store

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása