Utánfutó blog

Utánfutó blog

Heni, Jenni, Mesi, Soma, Luca és Bence az Utánfutók! Ezen a blogon a futásról írnak és arról, miért jó a sport még egyetemistaként is.

Mi vagyunk az Utánfutók

Utánfutók a Facebookon is

  

Runiversity utáni futókarrier

2012.04.06. 16:03 MSErun

Remélem emlékeztek még az évzáró futóeseményünkre, a december 6-i egyetemek közötti versenyre. Büszkén írtam az akkori bejegyzést, mint születésnapos győztes csapatkapitány. Akkor már írtam nektek egyik barátnőmről, Juciról (rajtszám 315), aki az egyik kategória nyertese volt. Azon szerencsések közé tartozott, akik az első helyért cserébe egy Nike+ Sportbandet vihettek haza.

Mi lett a Sportband sorsa?

Juci már évek óta szeret futni, rendszeresen kb. 1,5 éve kezdett el. Túlesett egy térdműtéten, de azóta rendíthetetlenül rója a kilométereket. 

Nike-s "karrieremet" figyelve persze neki is szemet szúrt ez a szuper kis kütyü, én pedig nem tudtam másban reménykedni, minthogy pottyan egy az ölébe.

Szerencsére így is történt, már csak egy szuper cipő hiányzott hozzá, ami nem sokkal az esemény után meg is érkezett, egy gyönyörű Vomero személyében.

Valahogy a kettő eredményezte azt, hogy drága barátnőm már a szokásos Lágymányosi-híd Petőfi-híd körét megnövelte, és jobb napjain akár 12 km-t is tesz a cipőbe.

Mi a végcél? 

Természetesen a félmaraton. Juci minden héten legalább ötször fut, így szinte biztos, hogy meg se fog kottyanni neki a 21 km-es táv. Nyáron az Ultrabalatonon szeretne csapatban futni, hisz 212 km egyedül azért megterhelő lenne. Az biztos, hogy remek felkészülés lesz.

A Sportbanddel már több, mint 150km-t futott, de voltak nem regisztrált futásai, így bőven túl van a 200km-en is. Április közepére garantált a bezöldülés a Nike+-on. :)

Én személy szerint nagyon örülök neki, hogy egy ilyen rendezvény ekkora löketet tud adni valakinek a futókarrierjében. Azt nem is részletezem, hogy hányan dicsérik a formás lábát. :P (irigy)

Címkék: bemutatkozás beszámoló runiversity

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása